fbpx
0,00

Kast buitenkeuken 60 x 170 cm

Hoogte

170cm

518,70 Incl. btw.

Beschikbaar via nabestelling

Aantal:
Direct aan de snelweg A58 tussen Breda en Roosendaal
Betalen met iDeal, Bancontact, pin of contant
Afhalen of leveren | Leverkosten max. €150,-
Heb je vragen?
Bel ons gerust voor vragen over het product!
+31 85 808 6933
Stel direct je vraag via onze live chat

Beschrijving

Kast buitenkeuken

Nieuw in ons assortiment! Stel je eigen buitenkeuken samen.

We bieden verschillende maten kasten aan waar je eindeloos mee kunt variëren. De kasten worden standaard geleverd zonder deur maar het is ook een optie om ze met deur te bestellen. De deurtjes zijn voorzien van houten grepen en RVS scharnieren.

De douglashouten kasten worden gemaakt van planken die 2,5 cm dik en 19 cm breed zijn. De standaard breedte van deze kast inclusief werkblad is 62 x 62 cm met een hoogte van 170 cm. Het standaard werkblad is gemaakt van 4 cm dik kunststof in de kleur donker antraciet. Het is ook mogelijk om een ander blad op maat te bestellen, zoals een houten of marmeren blad.

Wil je meerdere kasten combineren? Dat kan! Houdt er dan wel rekening mee dat ook dan het werkblad apart besteld moet worden. De afmetingen van de houten kast zelf zijn 60 x 57.5 x 166 cm (B x D x H). Wil je er een deurtje bij dan is de diepte inclusief deur 60 cm.

Uiteraard is het ook mogelijk om de kast binnen te plaatsen of zelfs een hele binnenkeuken te maken.

Er zijn dus vele mogelijkheden te realiseren met slechts een aantal producten. Wil je meer weten over de verschillende opties neem dan contact met ons op.

Andere suggesties…